Cafetaria

Heel welkom in het cafetaria van de Scoutsrally! In de zomer kan je genieten van het prachtige zicht op ons mooi terras en in de winter kan je gezellig bijpraten in een sfeervol kader of aan de open haard.

Zowel voor een lekker drankje als hapje kan u terecht bij ons. We streven naar een vlotte en vriendelijke bediening zodat iedereen zich thuis kan voelen. Samen met ons team proberen we de pieken en de dalen, eigen aan deze zaak, zo goed mogelijk op te vangen.

bar rally 1Om een goede en snelle service te garanderen zijn wij genoodzaakt om steeds af te rekenen bij het bestellen en geven we slechts één rekening per tafel.

Op schoolvrije, warmere dagen is het hutje aan ons terras open. Van hieruit verkopen we ijsjes, snoepjes, frisdranken en verhuren we minigolf-sticks. Opgelet, als het hutje niet open is, gaat de verkoop van deze artikelen door aan de toog binnen in het cafetaria.

Het cafetaria is alle dagen open van 10u tot minimum 18u.
In juli en augustus van 10u tot minimum 20u.

De uitbating is toevertrouwd aan de BVBA Scoutsrally:

Ralleylaan 3
3910 Neerpelt.

Email: scoutsrally@hotmail.com

Recreatiedomein en uitvalsbasis van de scoutsgroep van Neerpelt-centrum

%d bloggers like this: